2015. október 4., vasárnap

Nemzetközi Babahordozó Hét 2015.

Ismét eltelt egy év és hétfőtől újra kezdetét veszi a Nemzetközi Babahordozó Hét. Ilyenkor világszerte látványos és a babahordozást népszerűsítő programokat, flashmobokat szerveznek a hordozós klubok és csoportok, nagyszabású rendezvényeken lehet részt venni, táncolni, sportolni, játszani és kirakodóvásározni stb. Így lesz ez nálunk is, az Újbudai Hordozós Klubban. 

Október 9-én, pénteken, 9:30-tól kezdünk és egészen 12:30-ig abba se hagyjuk az ünneplést. Lesz itt kirakodóvásár sok-sok különféle jósággal: hordozókendős, hordozási kiegészítős, mosható pelenkás, natúrkozmetikumos, dúlás-szoptatási segítős, EMK-s-haptonómiás stb. asztallal, babás anyaedző mozgásformák bemutatói (Kangatraining, Fittwrap, BikewithBaby, Maminbaba) éééééééés 11:30-tól TOMBOLA rengeteg felajánlott nyereménnyel!

Hogy mindez hol lesz? A Klub idéntől új helyszínén, Kelenföld szívében, a Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55., a Bikás parknál).

A belépő 500 Ft/család, amivel egy tombolajegyet is adunk, minden további tombola 300 Ft/db áron vásárolható. A rendezvény ideje alatt folyamatos hordozási tanácsadást is tartunk, valamint a klub hordozókészlete ismét bérelhetővé válik, hiszen egy hordozós klubban ez alapszolgáltatás :-)

Gyertek, ünnepeljetek velünk, vásározzatok, játsszatok és nyerjetek! Várunk mindenkit pénteken a Montázsban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése